Over ons

Werken in het onderwijs geeft ons volop inspiratie. Die inspiratie leidt tot mooie gesprekken, lesideeën en inspiratie. Dat delen we graag met je.

Naast onze jarenlange ervaring als leerkracht, hebben we ook ervaring met hoogbegaafdheid, coaching en het aanleren van executieve functies.

Samen hebben wij in april 2018 ons diploma Specialist Hoogbegaafdheid bij WijsSein behaald. Marjolijn volgde ook de opleiding Gevorderde Specialist bij Novilo en Lisette deed dat bij Slim! Educatief.

Marjolijn Boer

Ik werk in een voltijds groep voor hoogbegaafde kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Mijn ervaring als leerkracht, intern begeleider en coördinator hoogbegaafdheid komt hier goed van pas. Ik coach leerkrachten en denk graag in overleggen mee wat de mogelijkheden zijn om passend onderwijs te geven aan deze kinderen. Als het nodig is, maak ik programma’s voor kinderen om in de eigen groep te blijven en toch uitgedaagd te worden!

Lisette van Diggelen

Ik werk in een reguliere groep, midden-/bovenbouw. Ik begeleid ook een bovenschoolse plusgroep en coördineer alle plusgroepen binnen de stichting, waarvoor ik werkzaam ben. Daarnaast coach ik leerkrachten om op een fijne manier met hoogbegaafde leerlingen te werken. Sinds januari 2020 ontwikkel ik praktische materialen voor onderwijswereld-PO. Het ontwikkelen van materialen en het geven van professionaliseringen en workshops geven mij inspiratie en energie.