Trainingen

Executieve functies

In deze training inspireren we in één dagdeel jouw team om in de groepen gestructureerd aandacht te geven aan executieve functies. Je leert wat executieve functies zijn en hoe je problemen hierin signaleert en aanpakt. Daarnaast krijg je tips en suggesties hoe je executieve functies in jouw kindcentrum kunt implementeren. Na deze training kun je direct in je groep aan de slag.

Leerzame training! Fijn dat jullie zoveel aandacht voor persoonlijke vragen hadden!”

“Inzicht in alles wat nodig is om te kunnen functioneren. Fijne, afwisselende presentatie.”

“Inspirerend, praktische, gevarieerd”

Voor informatie neem contact met ons op: iederzijntalent@gmail.com

Voor informatie neem contact met ons op: iederzijntalent@gmail.com

Leren Leren en mindset

In een dagdeel leren we je alles wat je weten moet om in je groep direct aandacht te geven aan leren leren. Theorie, technieken, materialen, tips en ervaringen uit onze eigen praktijk, waardoor je direct zelf aan de slag kunt. Een onderdeel van leren leren is de leerkuil en mindset. Hoe haal je leerlingen naar een positieve groeimindset wanneer ze vastzitten in een negatieve spiraal.

Hoogbegaafdheid

De basis van signaleren is kennis. Na deze training heb je voldoende kennis om hoogbegaafden te signaleren vanuit observeren. Je krijgt tips, trics en tools om in de groep met deze leerlingen te werken.

Taxonomie van Bloom

In deze training inspireren we je om op een andere manier je vragen te stellen. Door het stellen van hogere orde denkvragen komen meer kinderen in de denkstand, heb je minder voorbereiding nodig en minder verschillend materiaal om toch de kinderen die uitdaging nodig hebben te bedienen.

Voor informatie neem contact met ons op: iederzijntalent@gmail.com