Training en scholing

Voor informatie over één van onderstaande teamtrainingen kun je contact opnemen met iederzijntalent@gmail.com

Richtprijs voor een dagdeel (ongeveer 3 uur) is € 1299,-.

Executieve functies

In deze training inspireren we in één dagdeel jouw team om in de groepen gestructureerd aandacht te geven aan executieve functies. Je leert wat executieve functies zijn en hoe je problemen hierin signaleert en aanpakt. Daarnaast krijg je tips en suggesties hoe je executieve functies in jouw kindcentrum kunt implementeren. Na deze training kun je direct in je groep aan de slag.

Leerzame training! Fijn dat jullie zoveel aandacht voor persoonlijke vragen hadden!”

“Inzicht in alles wat nodig is om te kunnen functioneren. Fijne, afwisselende presentatie.”

“Inspirerend, praktisch, gevarieerd”

Leren Leren en mindset

In een dagdeel leren we je alles wat je weten moet om in je groep direct aandacht te geven aan leren leren. Theorie, technieken, materialen, tips en ervaringen uit onze eigen praktijk, waardoor je direct zelf aan de slag kunt. We bespreken de leerstijl van Kolb en andere leerstijlen, de zone van de naaste ontwikkeling, de leerfases, de leerkuil, de ijsberg en de werking van ons brein en strategieen. Ook wordt de mindset behandeld. Hoe haal je leerlingen naar een positieve groeimindset wanneer ze vastzitten in een negatieve spiraal.

Hoogbegaafdheid

De basis van signaleren is kennis. Na training heb je voldoende kennis om hoogbegaafden te signaleren vanuit observeren. Je krijgt tips, trics en tools om in de groep met deze leerlingen te werken.

E-learning (hoog)begaafdheid

In opdracht van onderwijswereld-po hebben wij deze zeer complete e-learning ontwikkeld. In ongeveer 10 uur tijd kun je theoretisch en praktisch aan de slag met dit onderwerp. Op je eigen moment, met je eigen kopje thee of koffie erbij, vanuit je eigen omgeving. Meer informatie en aanmelden via onderstaande link.

https://www.onderwijswereld-po.nl/product/hoogbegaafdheid-in-de-klas/

Voor informatie neem contact met ons op: iederzijntalent@gmail.com