Workshop in een kleine groep

Inspiratie voor professionals en ouders

Aan de slag met nieuw materiaal is vaak lastig. We nemen stap voor stap activiteiten en spellen bij de executieve functies met je door. We houden van persoonlijk contact. Daarom zijn onze professionaliseringen kleinschalig, zodat er ruimte is om vragen te stellen en ervaringen te delen. Met deze inspiratie kun je in je groep, je praktijk of thuis direct aan de slag .

De kosten voor deze 3 uur durende professionalisering zijn € 149,95. Inclusief het materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Deze professionaliseringen zijn in de regio Drechtsteden. We starten om 10.00 uur en ronden om 13.00 uur af. Liever van 13.30 tot 16.30 uur? Dat kan ook.

Wil je liever in je eigen omgeving een professionalisering of ouder workshop volgen? Als je een groepje van 6-10 mensen bij elkaar hebt, komen we naar jou toe. Je regelt dan zelf een locatie: woonkamer, klaslokaal, kantine. We zijn heel flexibel. Je zorgt dan zelf voor koffie/thee en iets lekkers en wij nemen alle kennis en materialen mee naar jou! Heb je interesse of wil je vrijblijvende informatie? Neem dan contact met ons op: iederzijntalent@gmail.com

Ook ouders inspireren wij. Voor hen hebben wij een speciale workshop op maat!

Voor meer informatie of opgeven mail je naar iederzijntalent@gmail.com